Samanlı Latif Dörtçelik Ortaokulu

Vizyon: 2000’li yıllarda eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda, öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluştururarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik , özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken karakterli, araştıran ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00 - 15:10
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol ve Futsal Branşlarında Okulumuz öğrencilerine kurs verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: E-twinning
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus

Belgegeçer -

WEB - https://samanlilatifdortcelikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAMANLI MAH. YİĞİTLER CD. NO 67 YILDIRIM/BURSA

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Samanlı Mahallesi Yiğitler Cd. No.67 Yıldırım/BURSA

Adres - SAMANLI MAH. YİĞİTLER CD. NO 67 YILDIRIM/BURSA

Ulaşım Şehiriçi Servis 21 nolu Belediye Otobüsü ve Kent Meydanı-Samanlı Minibüs hattı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 6 km İle 10 km